Alla inlägg under augusti 2010

Av Viktoria - 20 augusti 2010 15:36

Kom hem för en lillstund sen från veckans sista jobbpass. Är ledig nu fram till måndag em.

Nu ska vi strax dra till lule och käka sushi och kanske gå på bio.

Imorgon är det kräftskiva i frevis som går i lugnets tecken - iaf för mig. Jag ska ha en vilohelg känner jag!

Söndag lämnar jag öppen för vad dagen än bjuder på! Kanske hälsa på min familj åt någe håll :)


Av Viktoria - 19 augusti 2010 19:49

Ibland så fungerar tiden så konstigt.

Ibland känns en dag som en evighet och en vecka som en timma!

De sista dagarna har kännts som evigheter men ändå på samma gång som att man bara hinner vakna så är det dags att sova igen!

Varför blir det så?


Just nu går det mycket konstig blandad musik här - allt från klassiska Cranberries låtar till NIN. Wierd! och mitt mellan det klämmer vi in lite "blink-182" och typ "the time of our life" *doh*


Jag känner ett behov av att röra mig men sitter som fastlimmad!

Kom och putta på mig så jag lossnar!!





  

Nästa vecka smäller det! Då ska jag prova permanenta mig för första gången i livet. Tror det blir ballt. Det är min highlight att se fram emot!

Av Viktoria - 18 augusti 2010 20:03

..Ja så går ett stycke i en låt med Robyn - "Dancing on my own".

Bra låt!

Jag sitter här och grunnar över hur nära man är till alla stora beslut i livet - men är en jävla fegskalle som inte "hoppar".

Hur många ggr sedan gymnasiet har man inte suttit och tittat på studier på andra orter men var för feg för att söka. Eller drömt om resor som man aldrig åkt på (eller så var det ekonomin som satte stop där)!

Varje dag utsätts man för val i olika former. Jag hatar det!

Ny dag snart - nya val!


Jag är snart inne på torsdag - då har jag sen bara en dag kvar av denna jobbvecka. Ska bli skönt med en ledig helg i lugnets tecken.

Även om jag uppskattar en bra partyhelg med- givet ;P Känns som man faktiskt hunnit med en hel del såna under denna sommar. Haft riktigt skoj. Som tex alla dagar med Anna - känns som det var aslänge sen nu fast ändå nyss!!

Näe jag ser fram emot hösten ändå. En höst i Mitt tecken. Jag ska verkligen försöka tänka mera på mig själv. Annars går jag nog under!


Hösten är infirad med årets mysfest i lördags, och varje tråkig stund jag har ska jag bara blunda och le och tänka på Eldfesten! :)


  





Av Viktoria - 12 augusti 2010 21:58

...men fortfarande kan man konstatera att det ändå är lite sommarkänsla för trots att jag vet att det är vardag är jag ännu inte helt säker på vad det är för dag förän jag kollar det i kalendern!

Denna vecka har innefattat jobb, nolia med unga örnar, och idag virkdag med mamma - där man för övrigt blev bjuden på hemmakittad pizza och blåbärspaj. Inte dumt alls! :D Mums.

Kom just hem till denna ungkarlslagg och funderar på om jag ska lägga mig eller sitta uppe ett tag och se tv. Är inte helt trött ännu och tänder jag lampan för att läsa i sängen är det någon som ryter - så därför blir man kvar uppe ett tag till! Kanske jag sätter mig med min virkning ;P

För första gången i mitt liv verkar jag börjat lära mig virka. Har varit oerhört frustrerad idag där jag knipplat på men mamma har tålamod och försöker lära. :)

Nu ska här virkas massor av söta små figurer :)

Bjuder på en bild från Örnarna på nolia :)

  



Av Viktoria - 4 augusti 2010 14:39

Jag lovar - idag kommer allt sköljas bort - Meterologerna lovar en massa regn. I Vitheden förbereder man sig med kajak & ikväll kommer folk gå ut på krogen i skyfallet och skölja bort all oro! :)

Känner att "tonight's gona be a good night". Vet inte varför - Många har slutat semestern & vädret är inte helt toppen & många kanske sparar sig till helgen då det är lulekalaset - Men jag tror Ändå att det blir bra ikväll :) Jag ska jobba hela kvällen så jag hoppas på det bästa iaf :)


Idag lyssnar jag på partymusik här hemma. Springer fram och tillbaka i tvättstugan och har även diskat lite. I övrigt så är det slösurfande på nätet som gäller! Sitter  och funderar på om jag ska idas locka håret idag - hade varit skoj ändå!!


Jag har suttit och kollat på massa bilder och fotobloggar och sånt här sista dagarna och börjar känna inspiration till att vara ute själv med kameran igen. Jag känner mig övertygad om att det kommer bli en konstnärlig höst för mig i år. Det känns bra.

Jag vet inte riktigt vad det beror på - men det känns som att jag är någonstans i behov av utveckling och måste verkligen få känna nu att jag faktiskt rör mig frammåt i livet och inte står kvar och trampar!

Den här hösten kommer stå för nyskapande och utveckling för mig - och det känns så jävla klockrent!

RocK!

  



Presentation

Ge en tanke i gästboken!

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards