Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av Viktoria - 25 augusti 2010 15:24

Idag har jag vaknat smått förvirrad och inte vetat om jag svarat på sms i sömnen elelr hur det stod till - konstaterade senare att så var inte fallet - det var bara en dröm! haha.

Sen hävde jag mig genom dörren och mot Valhall för att luncha med Emma och Ulrika. Alltid kul att ses lite privat med - man träffas allt för ofta bara på jobbet!

Sen råka jag hamna på chili och köpte mig en randig mjuk tröja och en svart cardigan, ett par enkla jeans och ett par skitsnygga örhängen som ser ut som vingar!

Nu ska jag strax iväg på jobbet - Ska bara komma ihåg att stanna till och köpa blommor till restaurangen!

Är frustrerad över att jag måste vänta på att få mitt telefonkort innan jag kan dra igång mitt äpple så jag får börja leka på allvar med den!


Bjuder här nedan på en bild från igår!

  

Av Viktoria - 25 augusti 2010 01:10

            Alla borde ha lite disko på sitt jobb mellanåt - det lättar upp så bra.

Idag efter köket hade stängt var vi visst tvungen köra  lite disko med lillstereon, släcka lamporna och köra igång en liten saftblandare som skapade stämning :) uppslutningen var grym - som mest var vi nog typ 7 pers. diskot varade i säkert 10 minuter och var det bästa denna tisdagkväll :)

Visst har dagen varit bra med på andra sätt. Har varit i k-borg med mamma och plockat lite vinbär och tog en liten promenad. Sen så viktigast - jag fick min iPhone med posten idag(dock inte hunnit prova ut den än då såna leksaker måste laddas först)

på jobbet har jag haft bara trevliga glada gäster och jag känner att jag gjort ett bra jobb idag. Haft en kort men bra pratstund med min braiga chef Linda. Fick en tårtbit på jobbet och så det här superbraiga diskot vi hade då förståss ;) och så att få träffa sina fina kollegor är alltid en guldkant i vardagen :)

Nu är det musik i öronen till jag stupar!

RocK!


Några bilder från idag...

Presentation

Ge en tanke i gästboken!

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards