Alla inlägg den 13 april 2009

Av Viktoria - 13 april 2009 20:40

Igår var det personalkonferens/fest!

Började med att konferera i några timmar för att sedan äta lite thaibuffé och bara umgås & festa ihop. Det blev lite allsång redan på hotellet men det kom igång ordentligt sedan i bussen på väg mot luleå.

vi kom fram till oliver där kvällens fest hölls! det blev en hel del dansande till man blev alldeles varm! sen efter tre på natten så hoppa vi på bussen igen och vi åkte mot någon typ av nattmat - det blev 7 eleven!

klockan var nästan halv sex på morron när vi var i kalix & gled in framför valhall och hoppa av där.

det blev att jag och dan sov där och checka ut sen på morrron efter bara 4 timmar sömn kanske! tog en promenad hem då här på förmiddan i en skön sol! vi sa att "nu ska vi göra något så vi inte fastnar på soffan när det är årets finaste dag hitills" - men vi hamnade tyvär på soffan!

snart på en kvart börjar CSI och vi hoppas det är fortsättningen från det vi såg sisst - är lite osäker på när det var! men det var en "to be continiued"!

nåväl.. jag gör inte mer än ser tv, surfar & dricker cola idag! och det känns rätt okey ändå! (eller.. jag har lagat både lunch & middag, diskat - med diskmaskin - och gått med soporna!)  bara haft lite ångest över att det varit så fint väder, jag borde ha varit mer ute!


imorgon ska jag ha första vägledarträffen med emma - jag hoppas att det i slutändan kommer leda till att jag får min "morot" till att röra mera på mig och tänka på mina vardagsbetéenden!


RocK!


Ovido - Quiz & Flashcards