Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Viktoria - 24 februari 2009 22:21

Idag började jag dagen med att avsluta den förra! Jag hade jobbat natt till sex på morron. Lämnade Valhall för att fara på besiktning av bilen (som ej gick igenom) kl sju på morron. For förbi firman och meddelade sambon resultatet innan jag åkte hem för att sova. Då var väl klockan närmare halv nio eller något som vanligt när jag börjar somna efter en natts jobb!

Sen idag då jag vaknat har jag varit och sett på lite möbler på EM. Dock inte handlat eftersom lönen kommer förns imorrn. (lika bra det kanske så man inte impulsköper saker). Sedan så handla jag lite och kom hem, bytte lite glödlampor, dammög, skurade golv och mös ihop sen i soffan med en semla och såg på House. nu är det ca en timma till jag ska göra mig klar för att fara iväg för nattens arbete igen. Tror det händer lite mer inatt på jobbet än igår faktiskt - vi får se om jag får rätt!

Känns kul att jobba faktiskt. Jag har varit ledig hela helgen och då när man är tillbaks igen på måndagen så känns det riktigt bra. Annars när man jobbat och jobbat och knappt gjort annat än sovit då tappar man ju naturligtvis suget eftersom - men med lagom vila mellan passen hålls humöret igång. Vi får se hur länge jag kommer hålla mig i denna branch nu. Många av kollegorna har varit länge - Undra om jag med blir lika länge eller om man får nya ideér med tiden!?? Mitt problem är att jag aldrig vet vad jag vill - men just nu känns det bra att få vara receptionist på Hotell Valhall med härliga kollegor och chefer!

Rock!

Presentation

Ge en tanke i gästboken!

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards