Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Viktoria - 4 februari 2009 14:15

Ibland ställer man just den här frågan till sig själv.

Det kan vara det första du tänker när du vaknar efter en ovanligt blöt utekväll. Det kan vara vad du underar när du ser dig i spegeln och undrar vart du förvann på vägen? Det kan var något du försöker få svar på gällande din karriär eller framtidsvision! Eller när du står i en gaturkorsning i Stockholm eller efter en enslig väg på väg mot Unbyn. Hur som hellst ställer sig nästan alla den här frågan varje dag. Var är jag?

Jag vet att jag är i kalix och vart jag bor. jag vet att jag jobbar på valhall och vilka som är mina vänner, och att jag har en sambo jag kan lita på. Jag vet dock inte vart jag är på väg när det gäller en framtida karriär jag vet heller inte om jag kommer bo här alltid eller om man kommer flytta någonstans. Det känns som jag vet att jag kommer hålla ihop men min pojkvän och vi kommer utvecklas tillsammans och inte isär.

Däremot är jag rätt att jag inte kommer välja alla mina vägar i livet och bara låta livet.. hända! och jag är även rädd att tappa bort en del av mig själv i takt med att man blir "vuxen" och ansvarsfull och tänker på hur man yttrar sig! Jag är lite rädd att försvinna i mängden och sen syns man plötsligt inte mer! Som alla andra upplever man såklart världen ifrån sina egna ögon där man själv är "berättarrösten" i filmen livet, tänk om man plötsligt inte känner igen rösten i filmen?

Jag vet inte hur många som tänker på detta. ibland slår tanken mig..och man börjar fundera.. "har jag förändrats som jag vill.. har jag inte alls förändrats.. kommer jag förändras.. och hur?"


tankar.. RocK!

Presentation

Ge en tanke i gästboken!

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards