Alla inlägg den 26 juni 2011

Av Viktoria - 26 juni 2011 23:13

Att öppna sitt inre är att stänga ute ensamheten..

 

Att skriva är ibland så härligt. Att skriva av sig tankar, ideér, låttexter ja allt möjligt. Många kan nog känna igen sig i att få ny inspiration till att skriva när man ser vissa scener i filmer eller serier - som i "sex and the city" då Carrie sitter vid sitt fönster och röker och skriver om kärlek . Nu så är det "you got mail" på tv, och den filmen fick igång ett sug av att skriva av några rader. Det som de har i den filmen - en mailutväxling mellan två okända människor där de skriver om känslor och tankar känns som något rätt unikt. Det vore väl skönt att få ha en okänd "brevvän" man kan skriva med - någon som inte dömer en på något vis, som man kan öppna sig för utan någon risk att få det kastat i ansiktet. Någon som lyssnar öppet och ärligt som inte känner en eller vet vem man är!

Jag antar att det finns såna. Psykologer heter det väl! Men det är en annan sak det. En psykolog uppsöker man ju mer för man mår dåligt - inte för man bara vill snacka av sig lite med nån! Då har de bättre att ägna sin tid till! :)

En dagbok är ju som bra med - men samtidigt vill man ju ibland skriva saker med någon och inte bara till sig själv. Ibland behöver man ett utbyte av något slag! Tills dess så har man ju faktiskt ändå sina vänner :)

Älskar mina nära. De jag kan prata om allt från pennor och kärlek till världens bästa film med! :)


Ska väl gå och sova nu efter en dag i soffan med pizza :) Imorrn bär det av till stugan en sväng med föräldrarna. Lite bilder från helgen kommer sen!

NattRocK.


Presentation

Ge en tanke i gästboken!

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards