Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Viktoria - 13 januari 2011 02:49

Ja jag vet inte faktiskt - Jag kände att jag ville skriva, skriva massa ord om ALLT. Jag får inte ut ett enda vettigt ord känner jag nu!


Idag har jag sovit till halv fyra. haha. Eller igår rättare sagt för nu är det fan mitt i natten! Jobbade natt förra natten så dygnet är lite vridet kan man säga. Men nu har jag börjat gäspa så strax blir det sängen. Imorrn ska jag ju ha lunchdejt med Emma och då får jag ju inte försova mig :)


Idag har jag när jag vaknat ätit middag, for på intersport och köpte mig en mysig huvtröja och ny sportbh. Sen blev det att hälsa på bror Erik och Tarja - fast hon gick och sova när jag kom dit. Jag får hälsa på igen när hon inte är lika trött :) Det är inte länge nu till bäbis kommer. Hoppas att det kommer gå bra för dom då det händer och att de kommer hinna till sjukhuset!

Sen har jag varit in på Valhall en sväng och jyrat med kollegorna. Fick även nöjet att provköra fin-passat. Inte hade det varit dumt att ha råd med en nyare bil. Men just nu äger jag ju min första egna bil och det är rätt skönt att det är en bil man inte är rädd att få parkeringsskador på och sånt rackel. Bra att ha en första bil som inte är tokdyr så man slipper ha ångest över att se att nån galning smällt upp sin dörr i sidan på ens bil när man kommer ut till parkeringen igen! *pust*

Tacka vet jag lilla beemie då :)


Och ja, inatt är det lifehouse i lurarna. När musiken rullar och denna låt plötsligt kommer igång så vet jag inte om hjärtat hoppar till eller om jag glömmer bort att andas för en stund...

Jag har länkat den förr - jag länkar den igen;



Till dess toner går jag  och lägger mig på kudden.

NattRocK



Ovido - Quiz & Flashcards