Alla inlägg den 15 september 2011

Av Viktoria - 15 september 2011 15:06

Måste bara slå ett slag för detta lack som gör att nagellacket under torkar supersnabbt. Det håller vad det lovar till oss som inte orkar vänta evigheter på att nagellacket ska torka!!


Mavala Minute Quick Finish

 

(ser ut silvrigt på bilden men är genomskinligt)

Av Viktoria - 15 september 2011 14:57

Ja Italien var fantastiskt. Nu börjar jobbet med att ta hand om och gallra massa bilder som jag sen kommer dela med mig lite av också.

Otroligt skönt att få komma bort + att man får börja längta hem med :)

Det är riktigt lärorikt att vara och se andra saker, uppleva hur service i ett annat land är och hur kommunikationen där funkar och allt sånt! De är lite knasiga italienarna - men jäklarns vilket bra tunnelbanesystem de har. Där kan vi ta efter verkligen. Det går typ ett tåg i en riktning från varje perong så man kan inte ta fel. Ser man förvirrad ut nånsin så är de superhjälpsamma och skrattar med en och inte åt en! :)

Vi har sett allt från den berömda katedralen där i Milano till åkt gondol i Venedig. Det var en upplevelse! Sen har man hunnit prova på lite olika klassiker som risotto, olika pasta, pizza, parma & melon, panini..och vin.. olika varje dag - från lunchtid :) haha.


Idag på en timma exakt börjar jag jobba. Ska bli skoj träffa vännerna där igen. Hinner börja sakna människor på bara en vecka - det är knasigt. En vecka är ju inte ens länge!

Har just råkat skicka iväg en beställning från eleven.se  Oops! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards